USDA dönem sonu stokları ve ekim alanları beklentisi verileri açıklandı. Ekim alanlarındaki sürpriz fiyatın yukarı sıçramasına neden oluyor. Detayları notumuzda bulabilirsiniz.
DevamıBaşkan Biden'ın destek planı açıklandı. Detayları ve bu gelişmeden istifade edebilecek sektörleri notumuzda bulabilirsiniz.
DevamıDOE petrol stokları verisi açıklandı. Petrol fiyatını yukarı çeken stok azalışı ile ilgili detayları notumuzda bulabilirsiniz.
DevamıKıymetli Maden ETF'lerinde günlük toplam pozisyon değişikliğini gösteren raporumuz yayınlandı.
DevamıABD'de ADP Araştırma Enstitüsü'nün düzenlediği istihdam verisi açıklandı. Beklentinin ve öncekinin oldukça üzerinde gelen veri iyi yönetilen Covid sürecinin bir sonucu olarak görülebilir. Detayları notumuzda görebilirsiniz.
Devamı