success
X

TEMEL ANALİZ

temel analiz
  • ABD KAPANIŞI / AVRUPA AÇILIŞI / TÜRKİYE BEKLENTİLERİ

    07.11.2013 08:41

    Günaydın, Asya’da sakin ve kısmen riskin masadan çekildiği bir seanstan sonra Avrupa’da da benzer bir görüntü olabilir. ABD’de ise işler biraz daha karışık ancak sonuç hemen hemen aynı.

    Devamı
  • ASYA SEANSI - BEKLEYİŞ

    07.11.2013 08:03

    Günaydın, Asya’da önemli toplantılar ve veriler öncesi, aslında geçtiğimiz Cuma’dan bu yana olduğu gibi bekleyiş hakim ve hacimler düşük.

    Devamı
  • ECB - SIZINTI

    06.11.2013 05:05

    Son ECB'den gelen açıklamalar ve etkisi...

    Devamı
  • TÜRKİYE, BARCLAYS BONO ENDEKSİ'NE DAHİL OLUYOR

    06.11.2013 11:06

    Bazı gerek ama yeter olmayan şartları sağlayarak Türkiye ve Rusya’nın endekse dahil olduğu haberi kurum tarafından duyuruldu.

    Devamı
  • FED YENİ NUMARALARLA MI GELİYOR?

    06.11.2013 09:02

    Eylül ayında varlık alımlarını azaltma şansını kaçıran ve ardından ABD’de siyaset tıkanınca ‘işte bu yüzden yapmamışlar’ denerek piyasanın dahi çocukları olarak ilan edilen Fed üyeleri ve daire başkanları yeni argümanlarla geliyorlar. Başkanların konuşmalarını zaten aktarıyorum ancak dünkü iki sunum biraz daha farklı.

    Devamı
FOREX HESAPLAMA
Devamı İçin Lütfen Giriş Yapın.
. .
Dünya piyasaları elinizin altında! Yazının tamamına erişmek için
ücretsiz üye olun.