Trump'ın taburcu edilmesi senet piyasasına destek verirken tahvillerde de satış oluyor. Dolar endeksinin ağır kalması ise emtia fiyatlarının güçlü durmasına neden oluyor, bakır ise şimdilik istisna. Sizin için değerlendirdik.
DevamıKıymetli Maden ETF'lerinde günlük toplam pozisyon değişikliğini gösteren raporumuz yayınlandı.
DevamıVadeli kontratlarda pozisyon taşıyan fonların pozisyon değişimlerini gösteren özet tablomuz yayınlandı.
DevamıVeri olarak zayıf bir haftaya giriyoruz. Ancak Başkan Trump'ın sağlık durumu bir çok enstrümanda fiyatlamayı etkileyebilecek durumda. Bakır ve petrol piyasasında ise bu haftanın önemli konuları Şili bakır madenlerinde ve Norveç'in Kuzey Denizi'ndeki petrol platformlarındaki grev olacaktır. Sİzin için inceledik.
DevamıBaşkan Trump ve eşinin Covid pozitif çıkması endeks vadelilerinde satışa neden oluyor. Dün emtia kompleksinde görülen satışlar ise endekslerdeki zayıflık nedeniyle bu gün de devam ediyor. Dolar endeksi yukarı yönlü tepki verirken altın ise risklere karşı korunma nedeniyle alıcı buluyor.
Devamı