success
X

TEMEL ANALİZ

temel analiz
  • ABD'DE SON DURUM‏

    15.10.2013 02:32

    İyi bayramlar, ABD'de çözüm yerine umut mesajları devam ediyor. Bir yandan da olası planın detayarı ortaa çıkmaya başlıyor.

    Devamı
  • ABD BİLANÇO SEZONU

    14.10.2013 11:00

    Karlar gelmeye devam edecek. Bu hafta S&P’de 69 şirket kar açıklıyor. Dow Jones’te ise 9 şirket. Aşağıda piyasa hareketi yaratabilecek şirketleri kısaca not ettim.

    Devamı
  • ABD BORÇ LİMİTİ SON DURUM

    14.10.2013 08:36

    ABD’de beklenen mesafe alınamadı. Başkan Obama ve sözcü Boehner’in buluşması önceki engellere takıldı ve peşi sıra ikinci derece diyebileceğimiz görüşmeler gerçekleşti. Saat 21:00’e (TSİ) kadar yeni görüşmeler beklenmiyor.

    Devamı
  • ASYA - YENİ HAFTA

    14.10.2013 08:05

    Günaydın, Asya yeni haftaya karışık başlıyor. MSCI Asya %0,2 gerilerken Japonya ve Hong Kong’da tatiller var. ABD’de Colombus günü olması sebebiyle bono piyasası kapalı. Bu sebeple hacimler düşük kalıyor. Asya Dolar Endeksi değişim göstermezken bonolarda da hareket sınırlı.

    Devamı
  • SEN UYURKEN

    11.10.2013 04:29

    Türkiye’de finansal piyasalar 4,5 gün boyunca kapalı olacak ancak bu süre boyunca TradeAll üzerinde pozisyonlarınızı koruyabilir ya da yenilerini açabilirsiniz. Ben bir rehber niteliğinde gelecek hafta neleri izlemeliyiz bülteni hazırlamaya çalıştım.

    Devamı
FOREX HESAPLAMA
Devamı İçin Lütfen Giriş Yapın.
. .
Dünya piyasaları elinizin altında! Yazının tamamına erişmek için
ücretsiz üye olun.