FED başkanları beklentileri öne çekmeye devam ederken tahvil faizinde ilginç bir yavaşlık var. Bu durum altın için pozitif olmasına rağmen orada da ralli gelmiyor. Petrolle ilgili haber akışı alarm zillerini çaldırıyor. Elektrikli araç hisselerinde ki hareketlilik bazı fırsatlar sunabilir. Detayları notumuzda bulabilirsiniz.
DevamıABD Enerji Dairesi (DOE) petrol stokları verisi açıklandı. Detayları notumuzda bulabilirsiniz.
DevamıKıymetli Maden ETF'lerinde günlük toplam pozisyon değişikliğini gösteren raporumuz yayınlandı.
DevamıYarın ki İngiltere Merkez Bankası toplantısında olası bir sıkılaşma için ip ucu beklentisinin arttığı ve Sterlin'in güçlenmeye başladığını görüyoruz. İhtimalleri notumuzda değerlendirdik.
DevamıPowell dün Temsilciler Meclisinde yaptığı konuşmada enflasyonun FED'in beklentisinin ötesine gidebileceğini söyleyerek bir süredir piyasadaki fiyatlamanın doğruluğunu teyit etmiş oldu. Buna rağmen hala enflasyon beklentisi ve tahvil faizi düşük kalmaya devam ediyor. Kıymetli metal ve paritelerin gelişmelere tepkisini ve başka detayları notumuzda bulabilirsiniz.
Devamı