AMB baş ekonomistinden ve Dallas FED Bşk.'ndan şahin açıklamalar gelirken Chicago FED Bşk.'ndan para politikasında değişiklik için zaman gerektiğine dair açıklamalar paritelerde yön bulmaya yardımcı olmazken endeksler ve emtia genelinde satışlar hakim. Detayları notumuzda bulabilirsiniz.
DevamıVadeli kontratlarda pozisyon taşıyan fonların pozisyon değişimlerini gösteren özet tablomuz yayınlandı.
DevamıCuma günü piyasayı ters köşe yapan istihdam verisinin ardından FED'in bakış açısını görmek için bu hafta FED başkanlarının konuştuğu bir çok imkan olacak. Ayrıca Çarşamba günü gelecek olan enflasyon verisi de varlık fiyatlarında oynaklığa neden olabilir.
DevamıABD'li petrol boru hattı şirketinin uğradığı siber saldırı petrol ve akaryakıt kontratlarını zıplatsa da bunun geçici olacağını düşünüyoruz. Endeks vadelileri hala Cuma günkü zayıf istihdam verisinin etkisini gösterirken kıymetli metaller hedeflerine doğru gidiyorlar. DXY ise oldukça kritik seviyelerde.
DevamıKıymetli Maden ETF'lerinde günlük toplam pozisyon değişikliğini gösteren raporumuz yayınlandı.
Devamı