success
X

TEMEL ANALİZ

temel analiz
  • OPEC toplantısı son durum

    05.01.2021 06:33

    OPEC toplantısından henüz resmi bir açıklama çıkmamış olmasına rağmen OPEC toplantılarında sıklıkla olduğu üzere yine sızan bilgilere göre Suudi Arabistan ve Rusya Şubat ayında üretim kısıntısı öngörmeyen bir anlaşmaya vardılar. Ancak anlaşmanın detayları henüz kesinlik kazanmadı. Son durumu notumuzda bulabilirsiniz

    Devamı
  • Sabah Notları - 5 Ocak 2021

    05.01.2021 09:52

    ABD'de Georgia senato seçimleri piyasayı meşgul etmeye devam ediyor ancak şimdilik bunun kalıcı bir trend değişikliğine neden olmasını beklemiyoruz. OPEC toplantısı ilk gün karar çıkmaması nedeniyle ikinci güne sarktı. Kıymetli metallerde ise getiri spreadleri fonların altın ve gümüş almaları için makro nedeni vermiş gözüküyor. Detayları Sabah Notları'nda bulabilirsiniz. 

    Devamı
  • Emtia ETF'lerinde Fon Hareketleri

    04.01.2021 05:22

    Senenin son haftasında emtiaya dayalı ETF'lerderki fon hareketlerini notumuzdan takip edebilirsiniz. 

    Devamı
  • OPEC ve petrol

    04.01.2021 05:05

    OPEC toplantısı gününde petrol volatilitenin hakkını veriyor. Detayları raporumuzda bulabilirsiniz. 

    Devamı
  • Sabah Notları - 4 Ocak 2021

    04.01.2021 09:32

    Kıymetli metaller seneye hızlı başlangıç yaptılar. Ancak bunun gelişi geçtiğimiz 2 haftadan belliydi ve bunu bir kaç kez gündeme getirmiştik. Bu sene aylık yapılacak olan OPEC toplantılarının ilki bu gün, dolayısıyla petrolde hareketlilik olabilir. Tahıl kompleksi yukarı trendini sürdürürken aşırı alım bölgesine geldi. Paritelerde ise DXY zayıflığı borçluluk kaynaklı bir USD likiditesi sıkışıklığına kadar bu senenin ana teması olacak gibi gözüküyor. Sizin için değerlendirdik. 

    Devamı
FOREX HESAPLAMA
Devamı İçin Lütfen Giriş Yapın.
. .
Dünya piyasaları elinizin altında! Yazının tamamına erişmek için
ücretsiz üye olun.