success
X

TEMEL ANALİZ

temel analiz
  • Sabah Notları - 16 Ekim 2020

    16.10.2020 09:55

    Destek paketi konusu piyasaların en yüksek hassasiyet gösterdiği konu olmaya devam ediyor. Ancak seçime kadar bir paket olasılığını son derece düşük görüyoruz. Dün endekslerde ilginç bir gün olurken altın ve gümüş fiyatı da yükselen DXY ve ABD tahvil getirilerine rağmen düşmedi. Diğer yanda altın madencilik şirketleri hala güneyi işaret ediyor. Sizin için değerlendirdik.

    Devamı
  • Sabah Notları - 15 Ekim 2020

    15.10.2020 09:28

    Mnuchin ve Pelosi arasındaki destek paketi görüşmesinin ardından seçim öncesinde bir anlaşma ihtimalinin azaldığı açıklandı. İyi bir bilanço dönemi olsa bile bu gelişme hisse piyasası üzerinde ağırlığını gösterecektir. Paketin ufukta kaybolmasıyşa birlikte kıymetli madenlerde baskı altına girerken Dolar endeksinde yükseliş olasılığı artıyor. 

    Devamı
  • Bank of America, Wells Fargo, Goldman Sachs bilançoları

    15.10.2020 09:27

    Bank of America, Wells Fargo, Goldman Sachs bilançoları açıklandı. Perakende bankacılık tarafı analist beklentilerini karşılamakta güçlük çekerken Goldman Sachs iyi sonuçlar açıkladı.

    Devamı
  • GÜNCELLEME - İngiltere verileri ve GBPUSD teknik bakış

    14.10.2020 02:08

    Dünkü veriler eşliğinde DXY'deki güçlenme GBPUSD paritesinde beklentimize paralel şekilde satışa neden oldu. Ancak yarın Avrupalı liderler ve Boris Johnson arasında yapılacak olan Brexit tartışmasının sonucu GBP döviz çiftlerinde büyük hareketlere neden olabilir. Bu nedenle vadeli kontratlar tarafında izlemeye geçerken volatilitenin artışından faydalanabilecek opsiyon stratejilerini ilgi çekici buluyoruz. 

    Devamı
  • Sabah Notları - 14 Ekim 2020

    14.10.2020 09:33

    Bilançolar bu gün yine bankalar önderliğinde devam ediyor. Dün gelen ABD enflasyonu zayıf gelince kıymetli metaller satış görürken DXY değer kazandı. Uluslararası Enerji Ajansı petrol talebindeki azalmanın tarihte en büyük düşüş olduğunu açıkladı. FED'in enflasyon hedefini tutturması giderek zorlaşıyor. 

    Devamı
FOREX HESAPLAMA
Devamı İçin Lütfen Giriş Yapın.
. .
Dünya piyasaları elinizin altında! Yazının tamamına erişmek için
ücretsiz üye olun.