success
X

TEMEL ANALİZ

temel analiz
  • Sabah Notları - 4 Ağustos 2020

    04.08.2020 09:41

    Dün ABD piyasasında elektrikli araç üreticilerinin yeniden talep görmesi ve oyun hisselerinin Nasdaq endeksinin önünde koşmaları dikkatimizi çeken fiyatlamaların başında geldi. Altın ve gümüş tarafında madencilik ETF'lerinin zayıf seyri bir miktar teknik geri çekilmenin habercisi gibi gözüküyor. Diğer yandan negatif reel getiri ortamı kıymetli madenleri destekleyici bir faktör olarak gücünü koruyor. Paritelerde teknik realizasyon bölgesindeyiz. Doğal gaz ise dönemsellik ilkesi gereği yükseliyor. 

    Devamı
  • Sabah Notları - 24 Temmuz 2020

    24.07.2020 09:33

    ABD-Çin gerginliği yeniden artıyor ve hisse piyasası için olumsuz gelişmeler birikiyor. ABD tahvil getiri eğrisinde, özellikle kısa tarafta yukarı eğilim altın ve gümüş yatırımcıları için dikkat edilmesi gereken bir faktör olacaktır. Petrol ve bakır, endekslerdeki satışa paralel hareket ediyor. Dolar endeksi ise alım penceresine girdi. Sizin için inceledik!

    Devamı
  • Opsiyon vade sonu - Pioneer Natural Resources

    23.07.2020 12:10

    Pioneer Natural Resources hissesinde güçlü temel verileri üzerine inşa ettiğimiz önerimizin opsiyon bacağı karlı sonuçlandı. Bizden sonra yükselemeye devam eden hisseyi şimdilik izlemeye alıyoruz. 

    Devamı
  • Sabah Notları - 22 Temmuz 2020

    23.07.2020 09:28

    ABD - Çin ilişkilerinin diplomatik düzeyde gerginleşmesine rağmen hisse senedi piyasası güçlü duruşunu koruyor. Reel getirilerin başaşağı dalışa devam etmesi kıymetli maden fiyatlarını desteklemeye devam ederken fiyat seviyeleri teknik indikatörleri aşırı alıma işaret ediyorlar. Paritelerde de benzer şekilde aşırı USD zayıflığı gözlemlenmeye başladı. Sizin için inceledik. 

    Devamı
  • Kıymetli Maden ETF'leri - 22 Temmuz 2020

    22.07.2020 12:12

    Kıymetli Maden ETF'lerinde günlük toplam pozisyon değişikliğini gösteren raporumuz yayınlandı. 

    Devamı
FOREX HESAPLAMA
Devamı İçin Lütfen Giriş Yapın.
. .
Dünya piyasaları elinizin altında! Yazının tamamına erişmek için
ücretsiz üye olun.