success
X

TEMEL ANALİZ

temel analiz
  • ASYA SEANSI - BALIKLAR TAZE

    22.10.2013 07:56

    Günaydın, ABD istihdam verisi öncesinde hem ABD’den kalan hem de Asyalı traderlerin elinden gelen fazlaca bir şey yok ancak haberler ve bekleyiş söz konusu.

    Devamı
  • HAYDİ SANDIĞA

    21.10.2013 05:05

    Erken mi ya da bunun bir zamanlaması olur mu bilemedim ancak bu yıl ve önümüzdeki yıl gelişen ülkeler ve çevresi içinde bolca seçim var. Türkiye de bunlar içinde olacağı için şimdiden diğerlerini de bir kenara not etmiş olursunuz.

    Devamı
  • TÜRKİYE AÇILIŞI VE GÖSTERGELER / HABERLER

    21.10.2013 09:09

    Pazartesi yarım gün işlem gördükten sonra kapanan piyasalarımız farklı haberleri es geçmek durumunda kaldı ancak bu sürede açık olan Türkiye göstergeleri de yok değildi.

    Devamı
  • AVRUPA AÇILIŞI - YENİ HAFTA

    21.10.2013 08:51

    Avrupa açılışı Cuma’dan kalan yeşil ABD borsaları, düşük ADB faizi ve güçlenmeyen dolar ile neşelenmiş durumda. MSCI Asya Endeksi’nin de % 0,2 primli olduğunu hatırlatmak isterim.

    Devamı
  • BAYRAM DÖNÜŞÜ - ASYA SEANSI

    21.10.2013 08:02

    Trafik eziyeti diye başlarsam bir gazete haberine dönüştürebileceğim bu yazıda piyasalardan söz etmeyi yeğliyorum. Tatil boyunca neler olduğunu merak ediyorsanız şu adreste her gün güncellenmiş hikayeleri ve piyasa özetini gün gün bulmanız mümkün: http://tradeall.com/temel-analiz.aspx

    Devamı
FOREX HESAPLAMA
Devamı İçin Lütfen Giriş Yapın.
. .
Dünya piyasaları elinizin altında! Yazının tamamına erişmek için
ücretsiz üye olun.